Compania noastra asigura servicii de transport marfa, transport mobila, transport frigorific, transport moloz sau materiale de constructii, transport piane si obiecte de arta pe intreg teritorul judetului MARAMURES, fie in interiorul localitatilor, intre localitati sau interjudetean, la nivel national.

Suntem o companie in plina ascensiune, care pune accent pe respectarea termenelor si a tarifelor stabilite de la inceput, cu oameni deschisi si dispusi la orice ora sa va ajute la operatiuni de incarcare-descarcare, ambalare cu simt de raspundere a lucrurilor fragile, gratie experientei acumulate de-a lungul timpului pe aceasta piata. Putem aduce la comanda nisip, pietris, pamant de umplutura sau pamant de flori

Avem la dispozitia dumneavoastra o flota auto compusa din autoutilitare de 3,5 t si camioane de 7,5 t, echpate in functie de necesitatile dumneavoastra cu instalatii frigorifice, lift hidraulic care poate ridica pana la 1000 kg., cu un consum mic de combustibil, aceasta ducand la tarife mai mult decat generoase cu bugetul dumneavoastra.

Ceea ce ne deosebeste de alte firme din domeniu este seriozitatea, profesionalismul si promptitudinea de care dam dovada.

In plus, datorita situatiilor care tin de imprevizibil avem un serviciu de DISPECERAT NON-STOP pentru asistenta rutiera, tractare si remorcare sau operatiuni care tin de service auto mobil.